Вегани "изядоха" живо момиче (18+)

Животът днес

Вегани "изядоха" живо момиче (18+)

56844
на 25.07.2016
Вегани изядоха живо момиче (18+)
Автор:   ПИК

Вегани отново обявиха по зрелищен начин, че застават срещу убиването на животни. На поредния "кървав" протест в София, те "пакетираха и готвиха хора" в района на столичния булевард "Витоша".

По време демонстрацията по обичай всички те са залети с "кръв", която се стича по цялото им тяло: "Искаме промяна в законите, с които да се спрат убийствата на животни", разясни Никола Донев, който е инициатор на протеста.

По негова идея десетимата вегани пред парламента се опръскаха с кръв: "Изкуствена е, тъй като ние сме против убийствата", поясниха демонстрантите.

Вече окъпани, веганите тръгнаха по жълтите павета, където срещнаха шокираните погледи на минувачите. Протестиращите стигнаха до "Витошка", където направиха още по-зрелостна акция. Един от протестиращите беше легнал, а останалите с маски на овци, прасета, крави ядяха от него символично, както хората си похапват убитите животни. 

препоръчано
Сподели:
Бомба x
Кои планети са ретроградни или как да планирате живота си през 2022 г. Кои планети са ретроградни или как да планирате живота си през 2022 г.
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV: ГЕРБ на бунт срещу опитите за екзекуция на Труд - депутати от партията на Борисов пристигнаха в редакцията на вестника (НА ЖИВО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК ТV: ГЕРБ на бунт срещу опитите за екзекуция на "Труд" - депутати от партията на Борисов пристигнаха в редакцията на вестника (НА ЖИВО/СНИМКИ)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това