Антъни Иванов остава за постоянно в САЩ

Други спортове

Антъни Иванов остава за постоянно в САЩ

5753
на 21.11.2021
Антъни Иванов остава за постоянно в САЩ
Автор:   ПИК

Българската звезда в плуването Антъни Иванов обяви, че няма намерение да се прибира в родината си и остава да живее в САЩ. 22-годишният великотърновец е последна година студент в университета "Вирджиния тех" и повече няма да се готви с нашия национален отбор.

препоръчано

Той иска да остане далеч от проблемите в страната ни. "Аз вече имам предложение за работа, но тя няма нищо общо с плуването въобще. За момента се фокусирам върху плуването. Работата, която имам, мога да я работя и дистанционно, когато завърша догодина, така че всичко се нарежда добре. Мисля да остана в САЩ, не мисля да се прибирам в България въобще. Мисля, че в Америка има много повече възможности. Това ми е планът засега. Не съм мислил да си сменям националността със сигурност. Засега се състезавам за България", обясни Антъни в интервю за YouTube канала "Спортната джунгла".

В момента Иванов е насочил цялата си подготовка към световното първенство в 25-метров басейн в Абу Даби (15-20 декември).

"Поставям си за цел подобряване на личните времена отново след европейското първенство. Оттам-нататък класирането на всяко голямо състезание е различно. Не всеки е във форма винаги. Сега в момента има много състезания, на които ходят много хора, така че не мисля, че всички ще са в много добра форма на световното. Знам, че американците ще пращат много силен отбор, така че със сигурност ще бъде много оспорвано", добави плувецът.
 

Сподели:
Бомба x
КРИТЕРИИ: Как да си изберем бойлер, без след това да съжаляваме КРИТЕРИИ: Как да си изберем бойлер, без след това да съжаляваме
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Депутатите разпитаха Стефан Янев заради напрежението между НАТО и Русия, военният министър бяга от въпросите: Няма основания за притеснение. За какво искате да се притесняваме? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV: Депутатите разпитаха Стефан Янев заради напрежението между НАТО и Русия, военният министър бяга от въпросите: Няма основания за притеснение. За какво искате да се притесняваме? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това