Чакаме нови блокади от гръцките фермери

Региони

Чакаме нови блокади от гръцките фермери

4696
на 01.02.2017
Чакаме нови блокади от гръцките фермери
Автор:   ПИК

Очакват се нови опити за фермерски блокади по българо-гръцката граница. Вчера, след няколко неуспешни опита, гръцките фермери изоставиха тракторите и стигнаха пеш до „Промахон”, за да блокират пункта.

Жандармерията успя ги разпръсне за малко повече от час. Макар и кратка, блокадата доведе до спешен разговор между българските и гръцки власти. Уверението от Атина е, че ситуацията от миналия януари няма да се повтори. 

Според българските и гръцките власти днес блокада на „Кулата” няма да има. Според фермерите обаче ще има, а големите транспортни фирми вече предупредиха за контрапротести.

препоръчано

 

Сподели:
Бомба x
ЗА СТУДЕНИТЕ ДНИ: Греяно вино по немски за душата ЗА СТУДЕНИТЕ ДНИ: Греяно вино по немски за душата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ настоява за извънредно заседание на парламента заради ескалацията на конфликта между НАТО и Русия! Борисов: Можем ли да осъмнем в състояние на война и да не знаем какво се случва (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ настоява за извънредно заседание на парламента заради ескалацията на конфликта между НАТО и Русия! Борисов: Можем ли да осъмнем в състояние на война и да не знаем какво се случва (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това