Умната игра на ДПС срещу Радев

Акценти

Умната игра на ДПС срещу Радев

148285
на 11.10.2021
Умната игра на ДПС срещу Радев

ДПС играят последователно и умно в стратегията си да отстранят Румен Радев. Номинацията на лидера им за Мустафа Карадайъ за президент го доказва.

препоръчано

Така нито един глас - дори погрешка, няма да иде за Радев. Стопроцентовата мобилизация на електората е гарантирана, партията е в подем. Това косвено облагодетелства и проф. Анастас Герджиков, в чиято урна със сигурност ще прелеят гласовете на ДПС при балотажа.

Ефектен ход е и завръщането в политиката на Делян Пеевски, водач на цели две листи - в Благоевград и Велико Търново. Това е контрареакция на досадилото на всички сатанизиране на физически преобразения Пеевски от страна на неолибералния медиен кръг около Иво Прокопиев. Контрареакция и на публичния бич, активиран от закона "Магнитски" и разследването на офшорната "Пандора".

С какво обаче Пеевски е по-грешен от Прокопиев, който инженерства на цели две партии едновременно - ПП ПП и "Демократична България"? Каква е разликата между тях, може би Прокопиев няма офшорки?

Разликата е, че Прокопиев е креатурата на авторите на "Магнитски", затова никога няма да попадне под ударите на този закон, който всъщност не е никакъв закон и няма правно влияние на българска и европейска територия. 

Разликата е и че Пеевски дари 5 милиона лева за пандемията, докато Прокопиев се сниши в свой стил. 

Крайно време е да спрем със сатанизацията на ДПС, които набират точки с недвусмисленото си говорене срещу модела "Радев". ДПС се държи националноотговорно, диалогично, за разлика от харвардските лъжци, партията на чалгарите и мутрите на Мая Манолова. 

Сподели:
Бомба x
Как да отговаряме на негативни коментари, без да губим спокойствие Как да отговаряме на негативни коментари, без да губим спокойствие
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Eто с кой известен ресторантьор Диляна Попова замени неверния Асен Блатечки САМО В ПИК TV: Eто с кой известен ресторантьор Диляна Попова замени неверния Асен Блатечки
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това