Кунева се уреди с 4 бона пенсия

РЕТРО

Кунева се уреди с 4 бона пенсия

127112
на 13.05.2017
Кунева се уреди с 4 бона пенсия
Автор:   "Ретро"

Бившата еврокомисарка става на 60 г.

Покрилата се от политическия и медиен живот Меглена Кунева е на път да закръгли 60 г. след месец. Мултифункционалната политичка обаче съвсем не мислела да се оттегля от работата си и не планирала скоро да излиза в пенсия. 

препоръчано

Макар движението й да претърпя погром на отминалите парламентарни избори, Кунева все още имала апетит към високите постове у нас и в чужбина. Още докато заемала позицията на еврокомисар, Меглена драпала за месечна заплата от 50 хиляди лева, защото знаела, че високият доход ще й осигури и висока пенсия. Така провалилата се кандидат-президентка щяла да прибира по 4000 лева месечно при средна пенсия в страната 340 лева. Според официалните данни червената снаха е получиха близо 2 милиона лева чисто от заплати за близо трите години, които изкара в Брюксел като еврокомисар.

След изтичането на мандата и приключването на работата й като комисар в Брюксел тя е получила бонус от 1,200 млн. евро, писаха медии.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Защо през лятото ни се прави повече секс Защо през лятото ни се прави повече секс
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев разкри пред ПИК TV: Радостин Василев си е договорил избираемо място с ПП и това му е компенсацията за разцепването на ИТН (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев разкри пред ПИК TV: Радостин Василев си е договорил избираемо място с ПП и това му е компенсацията за разцепването на ИТН (ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това