Путин поздрави руските жени с 8 март

ЧАС ПИК

Путин поздрави руските жени с 8 март

4030
на 08.03.2016
Путин поздрави руските жени с 8 март
Автор:   ПИК

„Този празник в Русия се отбелязва с особена топлина, както никъде другаде по света. Той е изпълнени с подаръци и цветя, с най-добрите чувства към нашите майки, жени, дъщери, колежки към всички жени, близки на нашето сърце. Та нали жените ни дават живот, стоплят ни със своята любов, подкрепа и грижа“, заяви стопанинът на Кремъл и добави: „Именно в жената, в нейното достойнство и милосърдие се разкрива истинската душа на Русия“.

препоръчано

Владимир Путин изрази своята признателност към жените от военното поколение :„Вашият силен дух, вашият подвиг ни научи да бъдем истински мъже, да побеждаваме въпреки всичко“. Той заяви, че съвременните жени са техни достойни наследнички. „Всичко им се отдава: да достигат върховете в професионален и творчески план, в обществената дейност, да създават радушна, комфортна обстановка в семейството, да възпитават децата“, изброи Путин.

„Вие, скъпи наши жени, притежавате недостижима тайна: да успявате във всичко, да се справяте с огромен товар и да останете нежни, ярки и обаятелни. Вие носите в този свят доброта и красота, светлина и надежда. Ние се гордеем с вас и ви обичаме. Още веднъж от все сърце ви поздравявам с празника“, заяви Путин.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Най-мощният ритуал за привличане на любов Най-мощният ритуал за привличане на любов
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Експериментът Петков-Василев донесе милиарди щети. Нашите избиратели не допускат коалиция с ПП (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Експериментът "Петков-Василев" донесе милиарди щети. Нашите избиратели не допускат коалиция с ПП (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това