Колко струва да предадеш проф. Балтов?

ТОП НОВИНАТА

Колко струва да предадеш проф. Балтов?

193849
на 23.07.2021
Колко струва да предадеш проф. Балтов?

Чета унизителната декларация на синдикатите и ръководството на “Пирогов”, в която се отказват от протести, и се сещам за великолепния Станислав Стратиев. И за неговото есе “Българският модел”:

препоръчано

"Българският модел е, когато мълчанието е злато, а преклонената главичка остра сабя не сече и по-добре яйце днес, отколкото кокошка утре, защото кроткото агне от две майки суче.
Българският модел е не аз да съм добре, а ти да си зле...”

Навсякъде по света, когато стреляш по някого, той умира. Само в българския модел стреляш по друг и умира Алеко Константинов. Стреляш по Стойчо Кацаров, а поваляш в интензивното...Балтов! Това постигнаха колегите му.

И за автори отпреди Стратиев се сещам. За Симеон Радев, Иван Хаджийски, Марко Семов. И за теорията, че всичко свястно по тези земи е било избито или асимилирано от турците. Яките са ги превърнали в еничари, красивите – в ханъми. И че потомците на малцината оцелели читави после вторично са били избити от комунистите. И че ние - тук и сега! - сме издънка на най-подлите и нисши духом българи, колаборирали с тираните.

Но няма смисъл, наистина.

Щом “Пирогов” предаде шефа си, докато той лежи в спешното...

Предадоха го по заръка на “синдикатите” и някакъв "преговарящ екип". Преговарящ екип от юди.

Синдикатите, които в България винаги са били не коректив, а придатък на всяко правителство...

Предадоха го, за да отърват кожите, да си запазят заплатките и постовете. Предаде го болничната номенклатура, а сега ще патят всички лекари, сестри, санитари. 

Господ да се смили над нас, самите ние никога няма да си простим.

Асен Балтов е моралният победител в тази пошла игра, защото доказа, че е мъж с принципи и му стиска да се опълчи на системата. Вярвам, че това ще се овеществи в бъдеще. 

Сподели:
Бомба x
10 мита за отслабването и фитнеса, в които не трябва да вярвате 10 мита за отслабването и фитнеса, в които не трябва да вярвате
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Кирил Петков и Асен Василев признаха за съглашение с президента: Подкрепяме Радев за изборите (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Кирил Петков и Асен Василев признаха за съглашение с президента: Подкрепяме Радев за изборите (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това