Бойко Рашков е злото, което не си отива

КОМЕНТАРИ

Бойко Рашков е злото, което не си отива

99465
на 15.08.2022
Бойко Рашков е злото, което не си отива

Да, има някакъв контрасимвол в това, че Бойко Рашков води листата на „промяната“.

препоръчано

И преди 32 години „промяната“ започна с него. В качеството му на следовател от народната милиция, който разпитваше Евгений Михайлов и Координационния съвет на СДС за танковата касета на Петър Младенов.

„Няма да стане вашата, копелета“, беше се заканил Рашков по време на разпитите.

Е, не е ли бил прав?

Рашков продължи „промяната“ и в кабинета на Жан Виденов, където бе назначен за шеф на националното следствие. Така я продължи, че още тегнат съмнения дали пък именно той не прикри истинските убийци на Андрей Луканов. В най-мутренските години на СИК и ВИС групировките си имаха авторитетен покровител в лицето на шефа на следствието.

Малко по-късно синият президент Петър Стоянов дръзна да накърни „промяната“ на Рашков, като отказа да подпише указа му за главен прокурор на републиката. Поради потенциални връзки с мафията. И защото Рашков не излизаше от казината и хотелите на Васил Божков – Черепа.

Въпреки съпротивата на Петър Стоянов, „промяната“ се оказа по-силна, направо неудържима и Бойко Рашков стана депутат от червените, а по-късно и зам.-министър на правосъдието в одиозния кабинет на Тройната коалиция на Станишев, Царя и Доган.

"Промяната" донесе на своя герой заслужени битови облаги - 19 имота, резиденция с 12 кенефа в полите на Витоша, тлъста банкова сметка. И всичко това - с едната гола държавна заплата. 

Какви чудеса само натвори тази „промяна“, която ни натресоха под формата на демокрация такива като Бойко Рашков!

Накрая тя намери най-органичното си превъплъщение в партия „Продължаваме промяната“, при розовите комсомолци. И нямаше как нейният виден стожер Бойко Рашков да не стане част от нея. Първо като всевластен министър на МВР, после като кандидат-шеф на КПКОНПИ, сега и като кандидат за народен представител. От листата на ченгеджийската „подмяна“, вечната и неизтребимата. Злото, което никога не си е отивало от тези земи.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Защо жената е по-възбудена по време на цикъл? Защо жената е по-възбудена по време на цикъл?
ПИК TV x
НЕИЗЛЪЧВАНИ КАДРИ: Вижте как хората на Промяната нападнаха репортерка на ПИК в Банкя - Калина Константинова лъже, че нямало доклад на ДАНС (ВИДЕО) НЕИЗЛЪЧВАНИ КАДРИ: Вижте как хората на "Промяната" нападнаха репортерка на ПИК в Банкя - Калина Константинова лъже, че нямало доклад на ДАНС (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това