Много тежка обида жегна кралица Елизабет

Европа

Много тежка обида жегна кралица Елизабет

23771
на 20.10.2021
Много тежка обида жегна кралица Елизабет
Автор:   ПИК

Британската кралица се обиди и отказа да получи наградата на списание "Олди" за "Възрастен човек на годината" с коментар, че "човек е толкова стар, на колкото се чувства". 

препоръчано

Би Би Си съобщи, че 95-годишната Елизабет II "учтиво, но твърдо" е отказала наградата на списанието, но е изпратила на редколегията "нейните най-добри пожелания", предаде БНР. 

Елизабет Втора, която е най-дълго задържалият се монарх на престола в света, ще отбележи платинен юбилей догодина след 70 години като кралица.

Нейният покоен съпруг принц Филип бе "Възрастен човек на годината" през 2011 година. Той почина на 99 години през април, прекарвайки 73 години в брачен съюз с Елизабет Втора. 

Списанието "Олди" раздава наградата от 29 години насам. Освен известни личности като актрисата Оливия де Хавиланд и художникът Дейвид Хокни, нейни притежатели са били и съвсем редови граждани, сред които медицински сестри в старчески домове и атлети ветерани.

Сподели:
Бомба x
Кои планети са ретроградни или как да планирате живота си през 2022 г. Кои планети са ретроградни или как да планирате живота си през 2022 г.
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV: ГЕРБ на бунт срещу опитите за екзекуция на Труд - депутати от партията на Борисов пристигнаха в редакцията на вестника (НА ЖИВО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК ТV: ГЕРБ на бунт срещу опитите за екзекуция на "Труд" - депутати от партията на Борисов пристигнаха в редакцията на вестника (НА ЖИВО/СНИМКИ)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това