"Шоуто на Бойко" щракна капана за "Шоуто на Слави"

ТОП НОВИНАТА

"Шоуто на Бойко" щракна капана за "Шоуто на Слави"

320744
на 21.04.2021
Шоуто на Бойко щракна капана за Шоуто на Слави
Автор:   Данка Радева

Куцук-куцук, "Шоуто на Бойко", излъчвано с едно телефонче през фейсбук, приключи "Шоуто на Слави".

препоръчано

Трифонов сега е в капан – или прави кабинет тип „Орешарски“ с гласовете на БСП и ДПС, или хвърля мандата. А тогава ще го обвинят в безотговорност и страх.

Борисов изиграва козовете си майсторски. Предлага правителство начело с авторитетен и разпознаваем по света евроатлантик – Даниел Митов.

Коя друга фигура от „партиите на протеста“ би могла да му съперничи?

В геополитически план ситуацията е конфликтна. Между Кремъл и Белия дом дрънчат оръжия. България е взета на агресивен прицел от руския шпионаж.

Как ще се справят с кризата Слави Трифонов, Тошко, Бабикян или Хаджигенов? Как ще противодействат? Какви са позициите им на международния тепих?

Отговорът е ясен.

Ясно е и че ако имат здрав разум, а не са обладани от реваншистка злоба, ще дадат шанс на  Даниел Митов.

А кой е финансистът, когото ще предложат на мястото на най-добрия бюджетар за целия преход Кирил Ананиев? Може би иначе симпатичната и трогателна в неграмотността си Мика Зайкова? Как ли ще я приемат световните финансови акули, как точно ще ни преведе от лева в еврото?

Кого ли ще си изберат за новия НОЩ? Мангъров, вероятно. Той вече се самопредложи. Само си представете контраста – Мангъров вместо професорите Мутафчийски, Ангелов, Балтов, Кантарджиев, Кунчев. Бог да ни е на помощ!

Не е време за шеги, шоу и експерименти. На държавата наистина е нужна стабилност, и това понятие в случая не е клише.

Едно е да крещиш на улицата или в телевизора, друго е да поемеш на плещите си управлението.

Мая Манолова говори, че ще формира „мнозинство на почтените“.

Моля, да заповяда! Сърбали сме им попарата. Знаем какво следва след всеки кабинет, подкрепян от БСП и ДПС. Спомнете си Беров, Виденов, Станишев, Орешарски – банкови фалити, безработица, рекордна инфлация. Сега ни готвят още от същото.

Почтените…адвокатката на „Мултигруп“ Дончева, прокурорът на БКП от Възродителния процес Атанасов, Манолова, известна като Галева, Тошко, дето ще реже части от телата на журналисти…И най-почтеният сред тях – личният президент на ГРУ и ген. Решетников.

Сподели:
Бомба x
Как да разберем, че гаджето не е с нас заради парите Как да разберем, че гаджето не е с нас заради парите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Мая Манолова харесала кандидат-премиера на Слави: Чакаме и състава на кабинета (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Мая Манолова харесала кандидат-премиера на Слави: Чакаме и състава на кабинета (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това