Само двама министри на парламентарен контрол

Политика

Само двама министри на парламентарен контрол

4892
на 29.03.2019
Само двама министри на парламентарен контрол
Автор:   ПИК

Само двама министри от кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен контрол.

Първи на трибуната излиза министърът на образованието и науката Красимир Вълчев. Той ще трябва да разясни пред депутатите всичко за програмите за допълващи се дейности към кариерното ориентиране на учениците и изграждането на система за кариерно ориентиране в училищното образование.

препоръчано

Веднага след него на три въпроса ще отговаря министърът на здравеопазването Кирил Ананиев. Той ще трябва да внесе ясно относно закупуването на 120 високопроходими линейки за нуждите на спешната помощ, както и за проблем при заплащането на средства, разходвани по клинични пътеки от общинските болници. Здравният министър ще поясни още какви грижи полага здравната система за стимулирането на младите лекари.

Сподели:
Бомба x
Мегакомета в Слънчевата система започна да отделя отровен газ Мегакомета в Слънчевата система започна да отделя отровен газ
ПИК TV x
МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: Не една, а четири жълти торбички за Рашков и магистратите от масата му (ВИДЕО/СНИМКИ) МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: Не една, а четири жълти торбички за Рашков и магистратите от масата му (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 160
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това