Азис спира с фотошопа

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Азис спира с фотошопа

4614
на 06.08.2021
Азис спира с фотошопа
Автор:   ПИК

Азис разкри пред последователите си белег по тялото който определи като недостатък, но пък и призна, че няма намерение да крие нищо за себе си. Той публикува шокиращата снимка и подчертава, че ако красотата е мимолетна, то музиката е вечна.

препоръчано

Осемте пластични операции, на които се е подлагал плюс допълните козметични корекции, не са дали нужния резултат, поне не в неговите очи.

„Белезите на времето белязаха тялото ми по най-красивия начин – естествен! Нямам намерение да крия недостатъците си, защото съм човек като всички вас. Красотата не е моето нещо, моето нещо е музиката, с която разтърсвам милиони, милиарди чувствителни душички. Красотата си заминава. Музиката остава завинаги! Тоест аз съм ВЕЧЕН! Обичам ви“ – написа той в социалната мрежа.

Сподели:
Бомба x
МАСКИТЕ ПАДНАХА: Това са причините жените да изневеряват МАСКИТЕ ПАДНАХА: Това са причините жените да изневеряват
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 288
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това