Синя зона въвеждат в Кърджали от ноември

Региони

Синя зона въвеждат в Кърджали от ноември

2877
на 23.09.2021
Синя зона въвеждат в Кърджали от ноември
Автор:   ПИК

"Към края на ноември в Кърджали се очаква да започне да функционира т.нар. "Синя зона". Това каза кметът на града инж. Хасан Азис.

препоръчано

Той обясни, че се работи усилено по нея. Към настоящия момент има разработен проект, представен пред общинските съветници.

Закупени са и необходимият брой скоби, като остава на по-късен етап да бъде осигурен и репатриращ автомобил.

За въвеждането на зона за почасово паркиране в централната част на града се заговори през лятото на 2016 г., като част от проект за безопасността на движението в общината.

"Целта й бе да се ограничи интензивният трафик и масовото паркиране. Настоящият проект включва 31 улици, а прогнозно определените паркоместа в зоната са 600", потвърди инж. Хасан Азис.

свързани новини
Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННА ТЕОРИЯ! Учен от Харвард: Вселената е създадена в лаборатория СЕНЗАЦИОННА ТЕОРИЯ! Учен от Харвард: Вселената е създадена в лаборатория
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов за Кацаров: Измамник! Диктаторът Радев го е пратил днес да лъже народа, за да бъде преизбран - той е виновникът за целия хаос. Децата станаха тяхна жертва, а родителите им не могат да работят (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов за Кацаров: Измамник! Диктаторът Радев го е пратил днес да лъже народа, за да бъде преизбран - той е виновникът за целия хаос. Децата станаха тяхна жертва, а родителите им не могат да работят (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 188
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това