САМО В ПИК: Войната Радев - Слави - ДПС се изостря

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК: Войната Радев - Слави - ДПС се изостря

249783
на 04.08.2021
САМО В ПИК: Войната Радев - Слави - ДПС се изостря
Автор:   ПИК

Забавна е нервността на тъй наречения държавен глава Радев. Проекто-кабинетът на Слави Трифонов буквално го извади от равновесие и това много му личи.

препоръчано

„Кой реди кабинета на ИТН“, попита в прав текст на заседание на МС днес премиерът Стефан Янев.

Дали му е работа на един служебен премиер, избран просто да проведе едни избори, да задава подобни въпроси, и то докато заседава с министрите си?

Явно е подучен от боса си, явно схемата им по някакъв начин е разрушена.

Войната по оста „Радев – Слави- ДПС“ се изостря. Доган очевидно е сапунисал въжето на льотчика и той няма да разчита на турските гласове за втори мандат.

В момента единственият ясен съюзник на Радев е „Демократична България“. Оттам не спират с дитирамбите колко е велико служебното правителство и колко много е „вдигнало летвата“.

Личи се, че половината кабинет на Радев е реден от Прокопиев. Лиси си, че харвардските баронмюнхаузеновци Кирил Петков и Асен Василев на всяка цена е трябвало да останат и редовни министри, за да спокойни в „Капитал“.

Каква ирония на съдбата! Дотам да стигне десният Христо Иванов, че да се възторгва от сталинистите Бойко Рашков и Янаки Стоилов! Велико падение за разградските „либерали“.

Стефан Янев пита кой реди кабинета на ИТН. А отговорът е всеизвестен – Сараите. Половината министри са близки до всевъзможни масонски и библиотекарски кръгове, свързвани във времето с Доган.

Само че Сараите активно участват и в служебния кабинет на Янев. Назначенията там са дело на двамата одиозни съветници на президента Пламен Узунов и Николай Копринков. И двамата – в схема със същите юнаци, които редят кабинета на Слави: Гергов, Пеевски, пловдивските масони, бивши ченгета от ДС.

Уви, в България на входа и на изхода на всяко правителство са все едни и същи задкулисни сили.

Служебното правителство на Румен Радев е коопродукция на ДПС и ДеБъ (Прокопиев) под егидата на американското посолство.

Проекто-кабинетът на Слави Трифонов до голяма степен се еманципира от сянката на Дебъ и това дразни „десните“, които се заблуждаваха, че с 10-12 процента могат да вземат цялата власт, сега и завинаги.

Сподели:
Бомба x
Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това