САМО В ПИК И "РЕТРО": Лена развали годежа (СНИМКИ)

Политика

САМО В ПИК И "РЕТРО": Лена развали годежа (СНИМКИ)

176028
на 13.08.2022
САМО В ПИК И РЕТРО: Лена развали годежа (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

В последните си дни в изпълнителната власт Лена Бориславова пожертва годежа си с бившия зам.-шеф на парламента Мирослав Иванов.

препоръчано

„Ретро” видя, че ексговорителката на Кирил Петков е захвърлила годежния си пръстен, с който упорито се фукаше пред камерите на репортерите в Народното събрание преди месец. Бижуто, приемано за символ, че сърцето й е заето и тя е сериозно обвързана жена, явно е послужило единствено за оправдание на непрекъснатите слухове, че с Кирил Петков ги свързва нещо повече от професионални отношения.

На изпроводяк от Министерския съвет миналата седмица Лена и Петков бяха уловени от фотограф на БНТ да се държат за ръце, качвайки се по стълбите. Кадърът предизвика бурен скандал и впоследствие от БНТ съобщиха, че бил зрителна измама и всъщност двамата не се били докосвали. Преди това пък Лена и Киро лъснаха на видеоклип от 2021 г., от който се видя как влизат в апартамент в центъра на София, а докато тя отключва входната врата, той я опипва по задните части. След като бяха засечени и на тайна вечеря в скъпарски хотел в Солун, където уж били по работа, Лена реши да развее годежен пръстен в кулоарите на парламента, за да докаже, че не е в близки отношения с женения с три деца Петков.

Всъщност връзка с Мирослав Иванов Бориславова наистина е имала и е получила от него предложение за брак още през декември 2014 година, на което е отвърнала със заветното „да”. Впоследствие обаче очевидно любовта им се е превърнала по-скоро в сделка, коментират хора от тяхното обкръжение. Докато и тримата бяха във властта, Лена беше забелязвана многократно в извънработно време с бившия премиер, но нито веднъж с годеника си Мирослав. Техните съседи от столичната кооперация, в която имат общ апартамент на кредит, дори изразяват съмненията си, че двамата въобще живеят заедно, тъй като не ги били засичали нито заедно, нито по отделно. Очевидно сватба за Лена и Мирослав няма да има, а 32-годишната юристка окончателно е разбила сърцето на своя официален любим. В последните дни, в които Иванов ходеше на работа в Народното събрание, негови колеги споделиха под сурдинка, че е започнал да дави мъката си в алкохол.

Той редовно бил засичан да си купува маркови питиета, които едва ли са били предназначени за подарък. Мирослав до сега не си е позволявал да коментира любовния триъгълник, в който участва, публично. Неговите родители, които живеят в Ямбол, обаче били силно възмутени от своята снаха и целият град месеци наред клюкарствал по адрес на тяхната фамилия. Очевидно Иванов се е примирил със ситуацията и засега няма никакви намерения да напуска партията на Петков, с когото злите езици упорито говорят, че Лена му слага рога.

Лена и Мирослав Иванов пред Тадж Махал в Индия

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Често срещани грешки при катастрофа - ето какво не трябва да правят шофьорите Често срещани грешки при катастрофа - ето какво не трябва да правят шофьорите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а Възраждане има повече от НПО-то Да, България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а "Възраждане" има повече от НПО-то "Да, България" (ВИДЕО)
ново
Днес: 143
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това