Доц. Петър Атанасов: В "Пирогов" фантоми няма

Епицентър

Доц. Петър Атанасов: В "Пирогов" фантоми няма

26339
на 15.06.2021
Доц. Петър Атанасов: В Пирогов фантоми няма
Автор:   ПИК

Какво означава фалшива хоспитализация? В нашата болница фантоми няма, всеки е пациент от плът и кръв, преминал е определена диагностика и 99% от тези пациенти съм консултирал лично аз. Те не са фалшиви. Причината за повторна хоспитализиране е постковид синдром. Това каза пред Би Ти Ви доц. д-р Петър Атанасов, завеждащ отделение вътрешни болести и ковид отделение в "Пирогов".

препоръчано

"Кой има тази информация и до колко достоверна е тя? Здравното министерство говорител на здравната каса ли е? Аз искам да поканя тук в това студио всеки един от тези пациенти, които смята, че е фалшив. Ние сме една от най-проверяваните болници и само светия синод не ме е проверявал", каза още доц. Атанасов.

По думите му не се прави разлика между наименования на пътеката и международен код на заболяването. "Не искам да се занимава с пари, моите учители са ме учили, че моята професия е изкуство. Не искам да влизам във финансови взаимоотношения с пациентите си. Превърнаха ни професията в долна сергия. Ние никога досега не сме надхвърлили лимита." категоричен беше доц. Атанасов. "Не си ли задават въпроса какво би станало със софийското здравеопазване, ако "Пирогов" не бе успял да създаде такава стройна организация, за да се пребори с тази криза", коментира още доц. Петър Атанасов. 

Сподели:
Бомба x
Метеорит падна в Измир и отприщи конспиративни теории за лоши поличби Метеорит падна в Измир и отприщи конспиративни теории за лоши поличби
ПИК TV x
ПИК TV! Хиновски от ИТН с аларма срещу хората на Румен Радев: Токът е с рекордно висока цена - по-скъп от Германия! Това е саботаж на българската индустрия (ВИДЕО) ПИК TV! Хиновски от ИТН с аларма срещу хората на Румен Радев: Токът е с рекордно висока цена - по-скъп от Германия! Това е саботаж на българската индустрия (ВИДЕО)
ново
Днес: 195
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това