Още един министър се щракна със Стинг (СНИМКА)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Още един министър се щракна със Стинг (СНИМКА)

7545
на 18.06.2018
Още един министър се щракна със Стинг (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Министърът по европредседателството Лиляна Павлова се пусна на снимка със Стинг. По-рано днес, снимка с изпълнителя си пусна и минисърът на културата, който посрещна госта в НДК. Ето какво написа Павлова на страницата си във Фейсбук:

препоръчано

В Дома на Българското председателство – НДК, днес имах удоволствието да приветствам с добре дошъл в София световноизвестния изпълнител и музикант Стинг.  Той пристигна в сградата на председателството с ямайската звезда Шаги, за да се подготвят на сцената на Нов театър – НДК за концерта си в Пловдив. Силна бе емоцията да разговарям с любимия на няколко поколения по света певец. По време на кратката почивка на Стинг, в която се видяхме, успях да му кажа и за Българското председателство, което превърна София в сърцето на Европа. А за да работят за по-доброто й бъдеще всеки ден в нашия град пристигат стотици експерти, парламентаристи, министри. За щастие на почитатителите на изкуствата, София отдавна е културен център на Европа, затова и днес, и от десетки години се радваме на звезди от ранга на Стинг.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Ден на пасивност, усамотение и покой. Вслушвайте се във вътрешния си глас АСТРОЛОГ: Ден на пасивност, усамотение и покой. Вслушвайте се във вътрешния си глас
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите бистрят правилника за работата си - стигна се до първи сблъсък (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите бистрят правилника за работата си - стигна се до първи сблъсък (НА ЖИВО)
ново
Днес: 167
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това