Ето как ще изглежда утре вестник "Труд" (СНИМКА)

Епицентър

Ето как ще изглежда утре вестник "Труд" (СНИМКА)

74299
на 06.12.2021
Ето как ще изглежда утре вестник Труд (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Първа страница на вестник "Труд" утре ще е с челното заглавие "УБИВАТ ТРУД" и снимки на президента Румен Радев, министъра на културата Велислав Минеков и областния управител на София Митко Михайлов.

препоръчано

Уводната статия дойде от днешните събития във вестника, на които агенция ПИК ви прави преки свидетели.

От месеци вестник Труд е подложен на тормоз и репресии от президента Румен Радев, министъра на културата Велислав Минеков и областния управител на София Митко Михайлов, гласи текстът. Пълен административен фашизъм върху свободния вестник "Труд", пишат още журналистите.

Както съобщихме по-рано днес, представители на министерството на културата и полиция нахлуха в сградата, в която се помещава изданието, за да изгонят журналистите оттам и да изземат помещенията. Причината, според министерството, са няколко неплатени наема. Според главния редактор Петьо Блъсков, в момента текат дела, които още не са приключили.

Сподели:
Бомба x
СУПЕР ХРАНА: Семената от чиа са лек за лошия холестерол и сърцето СУПЕР ХРАНА: Семената от чиа са лек за лошия холестерол и сърцето
ПИК TV x
Агресия срещу Ива Николов! Оператор от любима на Бойко Рашков телевизия нападна водещата на ПИК TV (СНИМКИ/ВИДЕО) Агресия срещу Ива Николов! Оператор от любима на Бойко Рашков телевизия нападна водещата на ПИК TV (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 137
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това