Кои са зодиите с най-заплашителната аура

ШАРЕН СВЯТ

Кои са зодиите с най-заплашителната аура

5298
на 28.11.2021
Кои са зодиите с най-заплашителната аура
Автор:   ПИК

Понякога се срещаш с човек, който има много специфична енергия и аура, която излъчва от себе си. Чувстваш се леко притеснен, може би объркан, или пък ти е трудно да разбереш какъв ще бъде най-добрият начин, по който да го заговориш.

препоръчано

Има нещо ту мистериозно и привличащо, ту усещаш някаква бариера между тяхната и твоята жизнена енергия.

Тези хора не са случайни и обикновено са представители на определени зодии. Не забравяйте да погледнете освен зодиакалния знак, асцендента, Медиум цели и Марс в наталната карта на някого. Ако те се попадат под една от тези 4 зодии, вероятно носите енигмата в себе си.

1. Козирог

Въздухът около тях вибрира по особен начин. Представителите на този знак изглежда, че са винаги замислени, леко меланхолични, и не биха хабили енергията си излишно за никого. Трудно е да ги приближиш, още по-трудно да видиш през невидимият им щит.

2. Овен

Те знаят много добре какво искат и обикновено го искат сега. Трудно е да се смогне на енергията им, на амбицията им и чистата скорост, с която вършат всичко. Хората с по-малко жизненост, обикновено им се възхищават отдалеч.

3. Водолей

Още едно Сатурново чедо, което може да смрази кръвта на всеки. Хладината им е естествена, а енергията им е тиха, но завладяваща. Тази комбинация е енигматична и не остава незабелязана. Не всеки може да мине през нейната бариера, а повечето не смеят.

4. Лъв

Особено ако Лъв е слънчевият знак на някого, този човек може да отблъсне всеки несигурен и излишен елемент извън балона си. За да общуваш с Лъв, трябва да си приел и обикнал себе си до определена степен. Това очакване отблъсква много хора.

Сподели:
Бомба x
Признаха българската баница за едно от най-вкусните ястия в света Признаха българската баница за едно от най-вкусните ястия в света
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV: Петков извика спешно Сербезова и доц. Ангел Кунчев на среща преди брифинга за затягане на мерките (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV: Петков извика спешно Сербезова и доц. Ангел Кунчев на среща преди брифинга за затягане на мерките (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това