Хак ви е Руди Гела! А Бойко да се извини

КОМЕНТАРИ

Хак ви е Руди Гела! А Бойко да се извини

492871
на 26.05.2023
Хак ви е Руди Гела! А Бойко да се извини

Никой не беше разтурял толкова правителства в България, колкото Кимон Георгиев и Дамян Велчев. Докато не се появи Руди Гела.

препоръчано

Кимон все пак, от кумова срама и колкото да остане в историята, си даваше зор да спретне някой и друг бутафорен преврат.

Бутнал земеделците от името на фашистите. После фашистите от името на царистите. Накрая царистите от името на комунистите.

На Руди конспирация не му трябва. Той сам си е кръгът "Звено" - българските правителства са достатъчно нефелни, за да бъдат свалени и без преврат. Достатъчно е да се появи някой изобретателен мошеник

Другият мошеник и регенат е Божанков. Тепърва му предстои да натрупа самочувствие и да конкурира Гела.

Партията на безподобния мошеник Кирил Петков е естественият им пристан. И с тия ГЕРБ ще прави правителство "в името на България".

Сега на Бойко Борисов не му остава нищо друго освен - както предлага колежката Соня Колтуклиева, да се върне на масата на преговори с ДПС и БСП. Или да отиде на избори, далеч по-достоен изход.

Но преди това да се извини за "Има още 240 партии. Точка."

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите
ПИК TV x
НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА) НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК