Кои са 4-те типа жени според Кама Сутра

СВЕТЪТ ДНЕС

Кои са 4-те типа жени според Кама Сутра

32272
на 22.05.2023
Кои са 4-те типа жени според Кама Сутра
Автор:   ПИК

Знаете ли, че класическите хиндуистки текстове разделят жените на четири вида, според преобладаващия тип енергия, изразена в една жена – земя, вода, огън и въздух. Според философията на Кама Сутра има 4 основни типа жени, представляващи архетипи, които съществуват едновременно на физическо и психическо ниво.
Тези четири основни типа са:

1. Жената лотос (преобладаващата чакра е Anahata) – за нея казват, че е била създадена в света на боговете.
Лицето ѝ е красиво, кръгло, тялото й е меко, със златиста, копринена и деликатна кожа, ярки очи, големи гърди. Има малки устни и нос. Когато ходи, движенията ѝ напомнят за лебед, много е грациозна. Гласът на жената лотос е нисък, мелодичен. Обича да носи ефирни и нежни дрехи, уханието на вагината ѝ напомня за свежа лилия и обича да се люби предимно през деня.

2. Артистичната жена (преобладаващата чакра е манипура) – за нея се смята, че идва от небесното царство и е много красива.
Тялото ѝ е фино, с тънка талия, но с впечатляващи гърди и ханш, а кожата ѝ е по-тъмна, интелигентна по природа. Косата ѝ е по-рядка, има хубав глас, а когато ходи, бедрата ѝ се поклащат женствено. Уханието на най-интимното напомня за мед, а сладостите като меда са част от любовните ѝ тайни в спалнята. Жената на изкуството е силно посветена на всички еротични удоволствия и обикновено е експерт в тях. Обича да се люби предимно нощем, както и спонтанния секс. Този тип жена е много добра съпруга, за нея е важно да запази щастието на мъжа си.

3. Жената раковина (преобладаващата чакра е Swadhisthana) – тя идва от царството на хората.
Нейната кожа най-често е доста светла. Характеризира се с големи или много големи гърди и стегната талия. Има дълги крайници, а гласът ѝ е леко дрезгав. Често променя настроенията си. Тя обича много червени цветя, дрехи и бижута и винаги изтъква грешките на другите. Лесно съблазнява, за да получи любов, но чувствата, които отдава са недостатъчни. Обича да се люби нощем. Уханието и вкуса на вагината ѝ напомня за соленост.

4. Жената слон (преобладаващата чакра е Muladhara): също се казва, че Хастини идва от елементарното царство.
Тя обикновено е малка, здрава и ходи бавно. Кожата ѝ на допир е изключително мека, светла като тоналност. Устните ѝ са плътни и има голям апетит. Гласът ѝ е плътен, понякога дрезгав. В секса е трудно да бъде напълно задоволена. Обича да се люби енергично и продължително време. Добронамерена е. Уханието на вагината ѝ напомня за мускус. Независимо от обстоятелствата тази жена е готова за секс винаги.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците
ПИК TV x
Николай Николов пред ПИК TV: ГЕРБ трябва да разбере: Свърши времето, когато печелеше с всеки издигнат. Уйдурмата се отчита на Пеевски и ако Доган реши, че сглобката не му трябва, тя приключва Николай Николов пред ПИК TV: ГЕРБ трябва да разбере: Свърши времето, когато печелеше с всеки издигнат. Уйдурмата се отчита на Пеевски и ако Доган реши, че сглобката не му трябва, тя приключва
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК