НЕ ЗАКЪСНЯХА: От БФС се хвалят с Чеферин

Футбол

НЕ ЗАКЪСНЯХА: От БФС се хвалят с Чеферин

3945
на 14.10.2021
НЕ ЗАКЪСНЯХА: От БФС се хвалят с Чеферин
Автор:   ПИК

От БФС не закъсняха и се похвалиха, че президентът на УЕФА Александър Чеферин е изпратил лично поздравително писмо до Борислав Михайлов по повод избора му нов мандат.

препоръчано

"Скъпи г-н президент, скъпи Боби, Щастлив съм да Ви поздравя за избирането Ви за президент на Българския футболен съюз на вчерашния извънреден конгрес.

В момента, в който отново поемате кормилото на българския футбол, най-искрено Ви желая всичко най-добро за новия мандат. Със сигурност неподправената Ви любов към футбола и управленският Ви опит както в националната асоциация, така и на терена, отново ще Ви помогнат да популяризирате и развивате футбола в България – и то не само в контекста на елитния футбол, но и на ниво масов футбол, детско-юношеско развитие, женски футбол и нови инфраструктурни проекти, които допълнително да подпомогнат достъпа до играта и растежа на броя участници в процеса. 

Боби, както подчертах неотдавна, УЕФА е изцяло на Ваше разположение за всякакъв вид помощ и подкрепа, която би Ви била нужна по пътя към новото и вълнуващо бъдеще за Българския футболен съюз и българския футбол като цяло", пише Чеферин в поздравителния си адрес.

Сподели:
Бомба x
СВАЛИХА МАСКИТЕ: Ето ги зодиите, които не признават грешките си СВАЛИХА МАСКИТЕ: Ето ги зодиите, които не признават грешките си
ПИК TV x
БСП единствена се сети да пита служебното правителство на Радев за Плана за възстановяване - Пеканов шикалкави за критиките от ЕС (НА ЖИВО) БСП единствена се сети да пита служебното правителство на Радев за Плана за възстановяване - Пеканов шикалкави за критиките от ЕС (НА ЖИВО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това