ЕП прие резолюция за насилието срещу жените

ЕС

ЕП прие резолюция за насилието срещу жените

1808
на 16.09.2021
ЕП прие резолюция за насилието срещу жените
Автор:   ПИК

Евродепутатите приеха с голямо мнозинство резолюция, в която настояват Еврокомисията да включи насилието, основано на пола - онлайн или офлайн, като престъпление в законодателството на ЕС наред с други престъпления като трафика на хора, наркотици и оръжие, компютърните престъпления и тероризма. 

препоръчано

Една трета от жените в ЕС са преживели физическо или сексуално насилие. Всяка седмица около 50 от тях губят живота си в резултат на домашно насилие, а 75 % от жените в професионалната сфера са били подложени на сексуален тормоз, подчертават те.

Сподели:
Бомба x
Домашни средства срещу косопад Домашни средства срещу косопад
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов остро: Защо Радев ваксинира хората с флакони с изтекъл срок, а продаде читавите? От 2 години е безхаберен, а сега си прави пиар с коронавируса, за да влиза безплатно в телевизиите - незабавно да уволни Кацаров (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов остро: Защо Радев ваксинира хората с флакони с изтекъл срок, а продаде читавите? От 2 години е безхаберен, а сега си прави пиар с коронавируса, за да влиза безплатно в телевизиите - незабавно да уволни Кацаров (ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това