С един изстрел Бойко Борисов уби и себе си, и БТВ

ТОП НОВИНАТА

С един изстрел Бойко Борисов уби и себе си, и БТВ

340055
на 24.09.2023
С един изстрел Бойко Борисов уби и себе си, и БТВ

С един изстрел Бойко Борисов уби два заека.

Уби ГЕРБ – първия заек. Да имаш такъв подготвен и млад човек за София като Георги Георгиев и да туриш случайник като Хекимян без никаква компетентност и отскоро с диплома за кандидат – кмет е гавра. Това е подигравка с ГЕРБ и ритуално убийство на собствената ти партия. Борисов е полудял и вече без никакъв усет за събитията.

Уби и БТВ! Втория заек. Как може шефът на Новините и основен водещ на „независима“ ТВ буквално за една нощ да си тръгне и да стане кандидат на една партия, която управлява от 15 години.

Това е скачане от препускащ влак в движение.

Другите партии трябва да повдигнат въпроса: Бил ли е скрита лимонка на ГЕРБ и тяхна маша Антон Хекимян, докато се е правил на независим водещ. Чий интереси е обслужвал „Малкия Бареков“, докато 15 години е бил в ефир на най-гледаната телевизия, която съсипа като качество и като репутация? От чие име е правораздавал в ефир?

Има и още един умрял. Ще ги гледате зайците, когато на дебати се наредят Васко Терзиев, Борис Бонев и Антончо, поредният не можал да откаже на Бойко.

Отказвайте ги тези срамни оферти, бе. Защотото са много, много срамни.

Бойко е ясен, отдавна приключен от американците и гледа да завлече всички в Бездната със себе си. Ама другите, ако не достойнство поне срам нямате ли?

ПП. През 2006 година лично Борисов ми предложи да ме издигне за кмет на Пловдив от партията му ГЕРБ, която по това време дори беше в опозиция. Отказах му категорично и му казах да забрави.

Това, което правят Борисов и Хекимян, не е никак добро нито за медиите, нито за държавата, нито за София. Явно, след Промяната дъно вече няма. В бездната сме. Ще трябва вкупом да се махат всички.

И не правете паралел между мен и „Малкия Бареков“. Когато влязох в политиката, аз напуснах ТВ 7 седем месеца преди изборите, а не седмица преди кампанията. И не отидох нито в ГЕРБ, нито в БСП или ДПС, а си направих своя партия. Слави мина по моите стъпки и правилно, защото така е морално да се прави.

Хекимян и Борисов го правят като пладнешки разбойници.

Николай Бареков, bnews

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК