10 женски навика, които дразнят мъжете

СВЕТЪТ ДНЕС

10 женски навика, които дразнят мъжете

5139
на 05.03.2021
10 женски навика, които дразнят мъжете
Автор:   ПИК

Това, което изглежда естествено за жената, е напълно непонятно за мъжа. И въпреки факта, че представителите на силната половина на човечеството обичат с очите си, изглежда, че има малки неща, които те не са в състояние да простят дори на най-красивата жена. В крайна сметка външният вид е само първо впечатление. Ето кои 10 навика, характерни за повечето жени, вбесяват мъжете.

препоръчано

1. Жена, която яде от чинията на мъжа

За жените няма нищо странно в това. Но мъжете често се възмущават от този навик. Ако искате да хапнете нещо, поръчайте си отделна порция. 
 
2. Жена, която си позволява да подрежда вещите на мъжа

Това е голяма грешка, тъй като мъжете и жените имат различни представи за реда. Дори и със затворени очи той е в състояние да извади желаната блуза от купчината дрехи, а редът, който жената се опитва да въведе, единствено ще го подразни.

3. Клюки

Дори и мъжът да няма нищо против да обсъжда познатите си пред своята любима, прекалената любов към клюките ще го направи раздразнителен и подозрителен.

4. Жените, които се обличат в неудобни дрехи

Въпреки че мъжете харесват красиви и поддържани жени, те искрено се чудят защо дамите сами си създават неудобства с неподходящо облекло и по този начин ограничават двигателните си способности. Но най-много ви вбесява, когато трябва да променят плановете си за вечерта заради неподходящото облекло на партньорката си.

5. Заемане на цялото пространство с женски вещи

Ясно е, че жената се нуждае от повече пространство, за да побере целия си гардероб и любимата си козметика. Но това често предизвиква недоволство и раздразнение сред мъжете.

6. Жени, които правят намеци

Често жените обичат само да загатват пред мъжете, а след това се обиждат, че той не ги е разбрал и не е направил това, което са очаквали. Затова мъжете не обичат намеците.

7. Сълзи без основателна причина

Мъжете се страхуват от женските сълзи, защото не знаят какво да правят в такава ситуация. Представителите на силния пол плачат много рядко и при вида на плачеща жена, изпадат в паника.

8. Жени, които прекарват 2 часа пред огледалото, подготвяйки се за среща

Как можете да кажете, че сте почти готови и след това да прекарате още два часа пред огледалото? Това поведение е напълно непонятно за мъжете. И определено много ги дразни.

9. Жени, които задават въпроси за външния си вид

Въпросите относно външния вид объркват мъжете и следователно предизвикват раздразнение. Затова не ги молете за съвет какъв цвят трябва да боядисате косата си или какви обувки да изберете за роклята, с която сте в момента.

10. Жени, които включват външни лица в споровете си с любимия

Когато се опитват да докажат правотата си, жените често въвличат свои приятелки в разрешаването на споровете с любимия. Мъжете много се дразнят от подобно поведение. Първо, това поставя под съмнение техния авторитет. И второ - подробности от личния им живот стават публично достояние.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите се броиха поименно, правят комисии и изслушват финансовия министър Кирил Ананиев (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите се броиха поименно, правят комисии и изслушват финансовия министър Кирил Ананиев (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това