Вход
София
Времето в София 6 o C

10 неща, които мъжете не биха споделили

10 неща, които мъжете не биха споделили

на 04.12.2019
10371
2
10 неща, които мъжете не биха споделили
Автор: ПИК
04.12.2019
2
10371

За мъжете, жените са загадъчни същества. Ние също мислим, че представителите на силния пол са тайнствени.

САМО ЗА ДАМИ: Мъжете трудно биха ви споделили тези тайни

САМО ЗА ДАМИ: Мъжете трудно биха ви споделили тези тайни

На мъжете им е известно, че знаят малко за жените. От...

на 13.07.2019

По природа, жените са по-емоционални, разкриващи своите мисли, усещания. При мъжете не е така. Има редица неща, които биха премълчали или за които биха излъгали. Ето 10 от тях.

Понякога се чувстват отхвърлени. Въпреки че има ситуации, които мъжете се опитват да не приемат твърде сериозно, възможно е да попаднат в труден за тях период, който да ги накара да се почувстват така и няма да ви го покажат.

Той все още проверява профилите в социалните мрежи на бившата си. Нещо, което няма да ви сподели и съвсем разбираемо.

Понякога може да се чувстват самотни. Мъжете трудно намират думи, с които да изразят усещането за самота, но поведението им винаги подсказва за това. Когато се забавлявате заедно извън дома, когато изглеждат отнесени в мислите си.

Чувстват се зле, когато сте фокусирани само върху грешките им. За мъжете е важно партньорката им да им показва, че ги цени като такива. Разбира се, че грешките не бива да се премълчават, но фокусирането ви само върху слабите страни на партньора, го кара да се чувства недооценен.

Той също харесва романтичните моменти и малките изненади. Любимият му шоколад, свещи и чаша вино... Не биха си ги поискали, но им става приятно, когато усещат любовта на половинката си по този начин.

Той носи емоционален „багаж“ от предишни връзки/връзка. Ако той ви се струва някак емоционално недостъпен, има много причини за това. Една от тях е, че в миналото си е бил наранен, разочарован и му трябва време, за да се разкрие пред вас.

Сравнява ви с предишните си партньорки. Мъжете винаги го правят. От физиката, до качествата ви като личност, всеки ваш следващ партньор ще ви сравнява с предишните си, и това не означава, че не ви обича. Просто мъжете го правят.

Прави го без вас по-често, отколкото си мислите. Мъжете мастурбират и въпреки че е съвсем естествено и знаем, че го правят, те не биха споделили с нас колко често им се случва.

Нуждаят се от повече внимание. Особено когато се появяват децата. Въпреки и да знаят, че майката е фокусирана върху децата си, мъжете понякога се чувстват като изоставени.

Обича жената. Има много начини, по които един мъж показва любовта си без директно да казва „обичам те“. Загрижеността и любовта се проявяват по много и различни начини, от това да полага усилия да осигури комфорта ви, интерес как е преминал денят ви, защо не се чувствате емоционално добре и как да ви помогне, усещането за опора, което оставя във вас всекидневно и т.н.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Според вас кой от изброените лидери на отделните власти работи най-добре?
Общо гласували: 3550
архив

- И, бате, не е имало ник’ва Троянска война, щот’ аз в Троян ги познавам и никой не се е бил за ник’ва Елена. Веднъж се сбиха за една Цвета и т’ва беше...

няма нови новини
Днес: 292
hot
най-четени новини в момента
сега
3100
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Премиерът Борисов пред ПИК TV за заплахите на Радев: От кое да ме е страх - че 10 години строя магистрали, пречиствателни станции и водопроводи? Отидох при него и видяхте, че не се страхувам, а съм добронамерен
x
Ароматът на любимия подобрява съня
x