100 билки лекуват сто болести! Вижте уникалните рецепти от ученика на Петър Димков

КУЛТУРА

100 билки лекуват сто болести! Вижте уникалните рецепти от ученика на Петър Димков

66844
на 01.04.2020
100 билки лекуват сто болести! Вижте уникалните рецепти от ученика на Петър Димков
Автор:   ПИК

Търсете по вестникарските павилиони безценната  книга „100 болести, 100 билки“ на д-р Стоян Бахчеванов. Полезният наръчник е на цена е само 7 лв.

препоръчано

В златния том са събрани изпитани рецепти, използвани от най-прочутите български лечители и знахари и стигнали до нас през десетилетията. Авторът е последовател на големия Петър Димков и от 30 години прилага в лекарската си практика много природни средства.

От тази книга ще научите десетки рецепти за лечение на най-разпространените заболявания. Сред тях са: рак, епилепсия, безсъние, белодробни и бъбречни заболявания, диабет, кашлица, левкемия, невроза, очни болести, затлъстяване, алкохолизъм, проблеми с простата, разширени вени, високо и ниско кръвно, грип, множествена склероза, сърдечни болести, цистит, шипове, камъни в жлъчката, косопад, хепатит и много други.

Ще откриете множество начини за изчистване на организма като цяло и на различни негови органи и системи както и съвети за здравословен живот и хранене.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92, ет. 6 и във фирмената книжарница на издателството на адрес ул. „Цар Шишман“ №18.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 312
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това