100 Кила измисли прякор на Любо Киров

ГАЛЕРИЯ ШОУ

100 Кила измисли прякор на Любо Киров

8682
на 20.04.2021
100 Кила измисли прякор на Любо Киров
Автор:   ПИК

Какъв би бил сценичният псевдоним на певеца Любо Киров, ако редеше рими в рап? Отговор на този въпрос потърси колегата му 100 Кила.

препоръчано

Повод за това даде последният проект на изпълнителя на "Както преди". След като обяви, че е готов със снимките на премиерното си видео към "Целуни ме", Явор Янакиев обяви: "Grand Lubo Deluxe (Гранд Любо Делукс) – рап името ти, ако разрешиш. Чакаме с нетърпение".

Киров от своя страна веднага прие предложението за псевдоним. Той не пропусна да удовлетвори желание и на друг изпълнител, този път популярен в естрадната и оперната музика - Орлин Горанов. "Искам да го гледам първо аз", написа 63-годишният певец, а Киров в замяна даде думата си това да е така.

свързани новини

Видеото на "Целуни ме" ще е носещо за предстоящото турне на Любо. То започна като концерт в Античния в средата на месец юни. След като бе разпродадено за броени дни, събитието даде тласък не само на втора дата в Пловдив, но и на цяла музикална обиколка, пише "Монитор".

Сподели:
Бомба x
Под какви заболявания се “маскира” депресията Под какви заболявания се “маскира” депресията
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 304
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това