1000 лева глоба за тухли и бетон в тревата в Пловдив

Региони

1000 лева глоба за тухли и бетон в тревата в Пловдив

3545
на 31.05.2022
1000 лева глоба за тухли и бетон в тревата в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

До 1000 лева скача глобата за всеки пловдивчанин, който бъде заловен да хвърля на непозволени места счупени мебели, торби с цимент, керемиди или тухли. Това предвиждат гласуваните от местния парламент на последната му сесия промени в Наредбата за опазване на околната среда.

препоръчано

Санкциите за хвърлени отпадъци извън разрешените за това места на територията на общината скачат както за граждани, така и за фирми.

Съветниците завишиха  санкциите за граждани от 300 до 1000 лева, вместо горната граница от 800 лева досега. Фирмите ще броят от 1400 до 4000 лева при действащия до този  момент таван от 3500.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОМЯНАТА! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО) НА ВНИМАНИЕТО НА "ПРОМЯНАТА"! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК