1000 евро таван за кеш-плащания в Италия

Европа

1000 евро таван за кеш-плащания в Италия

7573
на 19.10.2019
1000 евро таван за кеш-плащания в Италия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Таванът за плащанията в брой в Италия става 1000 евро вместо сегашните 3000, реши министерският съвет на приключило рано сутринта в петък среднощно заседание.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Ограничението влиза в сила от 1 януари 2022 г., като догодина и през 2021 г. лимитът за харчовете в брой на италианците и техните гости от чужбина ще бъде 2000 евро.

Плащанията на суми над 1000 евро ще трябва да се осъществяват задължително с кредитни или дебитни карти, с чекове, банкови преводи и други начини, подлежащи на контрол от финансовите власти.

Мерките за ограничаване до минимум на кеш-плащанията бяха одобрени от правителството на неговата последна сбирка за приемане на бюджета на страната за 2020 г. Основният акцент в него е поставен върху ефикасната борба на държавата с неплащането на данъци и с фискалните измами.

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК