1000 камери пазят Пловдив от вандали

Региони

1000 камери пазят Пловдив от вандали

6575
на 03.07.2020
1000 камери пазят Пловдив от вандали
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нов Център за видеонаблюдение с около 1000 камери започват да изграждат в Пловдив, след като се подготви проектът. Целта е да се повиши сигурността на гражданите, каза зам.-кметът по обществен ред в общината Йордан Ставрев, който работи по тази идея от миналата година. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Общинският Биг Брадър ще дебне  денонощно за вандали на най-посещаваните обществени места - в паркове, градини, пешеходни подлези, на възлови кръстовища, културно-исторически забележителности, на автобусни спирки, пише в. "Марица".

В момента Общинска охрана наблюдава за реда с помощта на над 200 камери, разположени предимно на Главната, в Стария град и  Цар-Симеонова градина, в Капана и край Гребния канал. Новият видеоцентър ще бъде оборудван с модерен софтуер, а камерите ще са с висока резолюция. 

Това ще позволи  да получаваме информация за инциденти от един екран и няма да се налага четирима служители да гледат 20 монитора, обясни Ставрев.

Центърът ще  бъде свързан със службите по сигурността  и полицията, което  ще даде възможност за  по-бърза реакция и разкриване на  престъпленията.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК