1000 лева глоба за скандалната учителка, принуждавала ученици да гледат порно в час

Темида

1000 лева глоба за скандалната учителка, принуждавала ученици да гледат порно в час

24613
на 26.04.2013
1000 лева глоба за скандалната учителка, принуждавала ученици да гледат порно в час
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Учителката по информационни технологии и математика Райна Николова се размина със затвор и бе глобена само с 1000 лева от Районния съд в Лом.

препоръчано

Тя беше призната за виновна по обвинение, че пуска порно на шестокласниците по време на час в СОУ "Отец Паисий".Преди време 58-годишната преподавателка, която има над 30 години стаж, е уволнявана заради дисциплинарни нарушения, но със съдебно решение е била възстановена отново на работа.

През март миналата година децата разказали пред техен преподавател, че учителката ги карала да гледат порнографски клипове и филмчета, изтеглени от интернет. Сигнал до полицията веднага подала директорката. "Не съм допускала, че такова нещо може да се случва в училище”, каза тогава Оля Георгиева, директор на СОУ "Отец Паисий" в Лом.

Шестокласничка разкри и как госпожата им казала, че “ако не гледат тези работи, няма да дава да гледат игри”. "Нееднократно третира децата, дискриминира ги и това за мен не е учител”, казва Кирил Алексиев, баща на едно от децата.

Самата Райна Николова до последно отрича обвиненията: "Няма такова нещо. Първо аз филми не прожектирам, нито по учебна програма, нито въобще. Не знам за какво става въпрос. Откъде е излязло това и какво е станало, аз не знам!" През 2005 година тя изтеглила заем от 5000 лева от банка, за да направи сватба на сина си. Заплатата й все не стигала и започнала да закъснява с вноските. Накрая от банката образували дело срещу нея и го спечелили. “Постановиха да платя незабавно 3700 лева, но аз пак не успях. Затова пуснаха тия слухове, да ме очернят”, категорична е Николова.

След извършената проверка обаче ченгетата установили, че госпожата действително е превърнала кабинета си в киносалон за порнографски филмчета.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК