1000 лева глоба за таксиджия - блъснал жена на пешеходна пътека във Видин

Темида

1000 лева глоба за таксиджия - блъснал жена на пешеходна пътека във Видин

4409
на 08.11.2019
1000 лева глоба за таксиджия - блъснал жена на пешеходна пътека във Видин
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Таксиджия, който блъснал жена на пешеходна пътека във Видин, се размина с най-лекото наказание. За кървавия инцидент от началото на годината 48-годишният М.Д. бе глобен само с 1000 лева. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Решението е на магистратите от районния съд в крайдунавския град. По време на съдебното заседание М.Д. се признал за виновен и заявил, че съжалява за стореното.

Това смилило съдиите, които въпреки нанесените травми на пешеходката не отнели шофьорската му книжка, разказва "БулНюз". 

Инцидентът стана на 24 януари малко след 18 часа на кръстовище в областния град. 48-годишният бакшиш, управлявайки таксиметров автомобил "Дачия Логан“, отнел предимството на пресичащата на пешеходна пътека 62-годишна жена и я ударил с предната част на автомобила. Жената била откарана в Спешното, където станало ясно, че има фрактура на единия крак.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК