1200 лв. заплата за медицинските сестри в Дупница

Здраве

1200 лв. заплата за медицинските сестри в Дупница

32742
на 19.09.2020
1200 лв. заплата за медицинските сестри в Дупница
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

1200 лв. е вече средната брутна работна заплата на медицинските сестри работещи в звено "Здравеопазване" към Община Дупница.

препоръчано

Причината е в заповед на кмета инж. Методи Чимев за промяна на основната заплата от 750 на 900 лева, която се допълва и от клас прослужено време, уточнява "Монитор".

От увеличението ще се възползват 20 медицински сестри, които са ангажирани в детските градини и училища на територията на общината. Скокът на заплащането е в сила от 1 август т.г., става ясно още от заповедта на кмета.

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Нежното острие на Слави притисна Асен Василев, нарече го шмекер и цар на финансовите машинации (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Нежното острие на Слави притисна Асен Василев, нарече го шмекер и цар на финансовите машинации (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК