124 вкусни и лесни рецепти специално за постите в бестселъра "Веган кухня"

КУЛТУРА

124 вкусни и лесни рецепти специално за постите в бестселъра "Веган кухня"

49771
на 02.12.2020
124 вкусни и лесни рецепти специално за постите в бестселъра Веган кухня
Автор:   ПИК

Веганството е последният писък на модата в здравословно хранене

От днес на всички вестникарски павилиони в страната търсете уникалната книга „Веган кухня“ от Ростислав Пламенов. Томчето се разпространява с логото на издателство „Милениум“, а цената му е само 7 лв.

препоръчано

Безценният наръчник ще ви открие най-новият и модерен начин на хранене, а именно веганството. Този актуален режим е крайна форма на вегетарианство, при който човек живее, без да участва в експлоатацията на животни. Веганите се хранят само и изключително с растителни продукти, без да използват продукти, пряко или косвено получени от използването на животни. Веганството е подходящо не само за хора, които искат да опазят околната среда, но и за тези, които имат алергии или непоносимост към животински продукти, както и за всички, решили да спазят християнските пости.

Да станеш веган, изобщо не е трудно, нездравословно или скъпо. Невеганите трудно могат да си представят, че човек може да ес нахр4ани съвсем разнообразно само с растителна храна. Истината е, че веганската кухня е безкрайно изобретателна и практически неограничена с нищо. Не й липсва вкус, защото в нея се използват даже повече и по-разнообразни растителни подправки, които изострят сетивата и придават пълноценност на всяко ястие.

Книгата „Веган кухня“ от Ростислав Пламенов включва не само полезни съвети, но и 124 рецепти за супи, предястия, основни ястия и десерти, които да ви помогнат, ако сте решили да се отдадете на по-здравословно хранене и природо съобразен начин на живот.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това