1257 души в затвори и арести са гласували на евроизборите

Животът днес

1257 души в затвори и арести са гласували на евроизборите

4007
на 26.05.2019
1257 души в затвори и арести са гласували на евроизборите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

1257 души в затвори и арести в страната са гласували на евроизборите. Това съобщиха от Министерството на правосъдието. 1425 български граждани, които в момента са на територията на затворите и арестите в страната, имат право да гласуват, сочат данни на ГД „Изпълнение на наказанията“, съобщава Фокус.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Към момента 1257 - или 88% от тях, са упражнили правото си на вот. Това са обвиняемите и подсъдимите, които нямат влязла в сила присъда към датата на провеждането на избори за членове на Европейския парламент. Работата на избирателните секции на територията на затворите и арестите в страната ще приключи в 20.00 часа. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК