13 в ареста след полицейската операция наблюдавана от Гешев

Региони

13 в ареста след полицейската операция наблюдавана от Гешев

14803
на 10.07.2020
13 в ареста след полицейската операция наблюдавана от Гешев
Автор:   ПИК

13 души са задържани по време на специализираната полицейска операция срещу битовата престъпност в Габровско и Севлиевско.

препоръчано

Операцията се извърши на 9 юли и бе под наблюдението на главния прокурор Иван Гешев и главния секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов. Тя обхвана територията на градовете Габрово и Севлиево, и селата Яворец, Градница, Душево, Сенник, Столът.
Образувани са 5 наказателни производства, от които: едно за кражба и едно за държане на наркотични вещества. Започнати са 3 бързи производства: едно за управление на МПС след употреба на алкохол и две за управление на МПС, което не е регистрирано по надлежния ред). По време на операцията са осъществени два огледа на местопроизшествие и шест претърсвания в недвижими имоти.

В хода на специализираната операцията, са задържани 13 лица по реда на Закона за МВР, извършени са проверки на 288 граждани, 165 моторни превозни средства, проверени са 76 адреса и 12 обекта. Констатирани са 91 нарушения. Наложени са 62 глоби с фиш и са съставени 29 акта за административни нарушения: 13 акта за нарушение на Закона за движение по пътищата, 9 по Закона за българските лични документи и 7 по Закона за гражданската регистрация.

Сподели:
Бомба x
Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това