1500 лева глоба за циганка, точила социални помощи

Темида

1500 лева глоба за циганка, точила социални помощи

23913
на 28.09.2020
1500 лева глоба за циганка, точила социални помощи
Автор:   ПИК

Ромка на 33 години от санданско село две години е получавала социални помощи, като е подписвала декларации, че е неомъжена, а всъщност е имала граждански брак с мъж от Бангладеш.

Тя е безработна от октомври 2016 до февруари 2018 година и е подавала 6 декларации пред социалните служби, като е получавала социални помощи месеци наред, съобщи Нюз бг.

При проверка било установено, че тя има граждански брак с 8-години по-млад от нея мъж от Бангладеш - Б. А. Бракът най-вероятно е бил фиктивен и жената не е живяла реално със съпруга си.

Заради подаването на неверни декларации, че не е омъжена, съдът в Сандански й наложи глоба от 1500 лв.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано
свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ) ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК