1500 мигранти напускат Лесбос, 300 нови пристигнаха на острова

Европа

1500 мигранти напускат Лесбос, 300 нови пристигнаха на острова

7190
на 02.09.2019
1500 мигранти напускат Лесбос, 300 нови пристигнаха на острова
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Гръцките власти се подготвят да изведат 1500 нелегални мигранти от пренаселения център за настаняване на остров Лесбос в Егейско море, съобщава телевизия Скай.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Транспортирането на мигрантите ще стане съгласно решенията на съвета по външни работи и отбрана към правителството, взети в събота и ще бъде извършено с два наети кораба тип катамаран. Избраните за преместване към вътрешността на страната вече се събират по списъци, изготвени в Атина.

Транспортирането им ще стане на две части днес. Първата група от 650 души ще замине сутринта, а втората по обед.

Междувременно още 300 мигранти достигнаха до бреговете на Лесбос през последните два дни. В момента броят на настанените в центъра Мория мигранти до около 11 хиляди.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК