1990 нови случая на коронавирус в Индия за денонощие

Азия

1990 нови случая на коронавирус в Индия за денонощие

6807
на 26.04.2020
1990 нови случая на коронавирус в Индия за денонощие
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Броят на потвърдените нови случаи на коронавирус в Индия нарасна с 1 990 за едно денонощие, достигайки 26 496, което е рекорден показател за страната. Това съобщи на сайта си индийското здравно министерство, цитирани от ТАСС и БТА.

препоръчано

По данни на министерството броят на починалите от COVID-19 се е увеличил с 49 за 24 часа и вече е 824.

В индийските болници се намират за лечение близо 20 000 пациенти, заразени с коронавируса, а 5 804 са оздравели.

Премиерът Нарендра Моди призова властите на всички щати и съюзни територии да обезпечат спазването на режима на строга изолация до 14 април, а по-късно продължи този срок до 3 май включително.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК