2000 "жълти жилетки" излязоха да протестират в Париж

ЕС

2000 "жълти жилетки" излязоха да протестират в Париж

11585
на 01.06.2019
2000 жълти жилетки излязоха да протестират в Париж
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Между 1000 и 2000 души участват в днешните протестни акции на "жълтите жилетки" по улиците на Париж, съобщи Франс прес.

"Социална справедливост, фискална справедливост" и антикапиталистически лозунги скандират хората от шествието.

В 29-ия ден на протест в Париж има две демонстрации. Първата група протестиращи потегли от площад "Данфер-Рошро" в 14-и район на столицата. Още една група "жълти жилетки" се отправи по булевард "Фош", а крайна точка и на двете групи ще бъде Площадът на нацията, където вечерта ще проведат общ митинг, съобщи ТАСС.

През последните седмици мобилизацията на протестното движение отслабва. На 18 май "жълтите жилетки" бяха около 15 500 в цяла Франция, а на 25 май бяха 12 500.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК