22.02.2022 - неподходяща дата за сватба и идеална за разтрогване на брак

Животът днес

22.02.2022 - неподходяща дата за сватба и идеална за разтрогване на брак

5537
на 22.02.2022
22.02.2022 - неподходяща дата за сватба и идеална за разтрогване на брак
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

22.02.2022 е последната за това десетилетие огледална дата. Нещо повече, в тази дата двойките не са само 6. Пада се във вторник, вторият ден от седмицата, а също на 22-рия лунен ден.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Както е известно, цифрата 2 в астрологията е свързана именно с Луната. Без голямо преувеличаване може да се каже, че ако изпуснете този ден, много ще съжалявате, че не сте успели да се включите в необикновената енергия, която ще се създаде.

Значение на огледалната дата

Датата 22.02.2022 е огледална и се смята, че е най-силната в енергийно отношение през тази година. Астролозите твърдят, че това ще е най-подходящото време за промяна в живота на хората към по-добро.

22.02.2022 се нарича още Денят на шестте двойки и се смята, че той притежава паранормални, даже вълшебни свойства.

Свързана с кармични събития, самата дата може да окаже решаващо влияние върху живота ви и да промени съдбата. 

Смята се, че именно на огледалната дата повечето промени ще са в благоприятна посока. Нещо повече - това е времето за намисляне на желания и провеждането на ритуали, свързани с избавянето от обиди и негативни енергии.

Защо се очаква свръхенергия?

Защото шест пъти се увеличава въздействието на двойката, която, сама по себе си, е една от най-енергийните цифри. Астролозите твърдят, че това е отлично време за духовни практики, за гадателства, медитации и съставяне на списък с желания.

Тук се има предвид не само личните отношения, но и финансовото благополучие, както и здравния статус. Тези, които са свикнали да разчитат на интуицията си, на този ден ще получат множество прозрения, които ще им помогнат да решат проблеми, които от дълго време чакат своето решение.

Това е пресечна, повратна точка. Затова и тези, които чакат промените, трябва на този ден да бъдат внимателни към желанията, които си намислят. Да не забравят великата мисъл: Внимавай какво си пожелаваш!

Какво трябва да се прави?

1. Всеки човек може да се избави от вредните навици или вещи. Това ще му коства много по-малко усилия и нерви, отколкото на всеки друг ден през годината.

2. Ако решите да посветите деня на своите удоволствия, няма да сгрешите. Точно на тази дата всички положителни емоции ще се обострят. Затова е добре да спортувате, да отидете в салоните за красота, да се срещате с приятели, любими хора, с роднини. Направете това, което отлагате от дълго време.

3. Всеки има право да си пожелае нещо, но все пак трябва да се знае, че не става дума за печалба от тотото или женитба с милионер. Става дума за желания, към които отдавна се стремите, посветили сте голяма част от енергията, но нещо все не ви достигаше.

Какво не трябва да правите?

Огледалната дата крие в себе се и множество рискове, които трябва да се имат предвид.

1. Не трябва да се пожелава зло никому. Това желание непременно след време ще се върне и при вас.

2. Не се залежавайте. Заемете се с нещо продуктивно или просто интересно. Енергията навън този ден е толкова ценна, че е грехота да я изпускате пред телевизора вкъщи.

3. В никакъв случай не се поддавайте на негативни чуства, защото има опасност те да се утроят като усещане. Нещо повече - могат да останат у вас за цяла година, което ще ви донесе куп проблеми. Затова не обръщайте внимание на малките несгоди, а мислете позитивно.

И помнете, имате шанс да промените съдбата си, но това зависи от това имате ли смелостта да направите първата крачка още на 22 февруари?

Сватба или развод

22.02.2022 вече удари рекорд по предварителни записвания за бракосъчетания по целия свят.

Но екзотериците не са единодушни, че това е най-подходящото време. Те твърдят, че пищна церемония може и да не донесе късмет. Но пък тези, които се бракосъчетават за втори път, имат доста по-голям шанс за бъдещите си семейства.

А най-големият късмет ще е за онези, които на тази дата започват да планират сватбата си. Така че, който е изпуснал 14 февруари, има втори отличен шанс да направи предложение на половинката си.

Астролозите са категорични, че това е идеална дата за разтрогване на брак и започване на ново начало. Още повече, че датата се пада точно във вторник - покровителстван от Марс, който се свързва с агресията и войната.

Предсказанията

Познати са множество предсказания, направени в миналото, които са се сбъднали на 100 процента. Но е факт, че никой от големите световни гадатели не е говорил пряко за датата 22 02.22. Изключение прави Ванга. Тя има десетки видения за 2022 г. Твърди, че това е годината на глада, новия вирус и силната жажда.

Смята, че в тази година ще настъпят преломни промени за цялото човечество, свързани с енергийна криза и климатични катастрофи. Според нея новият вирус, който се спотайва под леда в Сибир, е едно е бъдещите големи проблеми на човечеството.

Тя не назовава огледалната дата, но говори за  "денят с всички двойки". "Трябва да се преживее денят с всички двойки. Пепел ще покрие Земята, вода ще излезе извън бреговете", предсказва Ванга.

Доста по-конкретна е пророчицата за политиката през 2022 г. Тя твърди, че отношенията между Америка и Русия не само ще се усложнят, но по някое време даже ще се прекратят. В същото време тя предвижда нов разцвет в отношенията между Русия и Китай.

Великият полски екстрасенс Волф Месинг също е избегнал прогнозата за 22.02.2022. Той акцентира, че през тази година ще се появи нов Месия, своеобразна нова религия, която ще обедини хора от целия свят. Впоследствие, вярата в него ще накара много страни да престанат да бъдат безучастни към голямата пропаст между бедни и богати.

В предсказанията на Нострадамус липсва 22 февруари, но затова пък 2022 г. е описана като преломна, която ще промени устройството на целия свят. Великият учен на XVI век говори за време, в което "ангел ще поведе Луната, а небето ще се отвори". Според него тези неочаквани промени ще изкупват греховете на човечеството, свързани със завист, зло и отмъщение.

Той твърди, че след препятствията, които ни предстоят, идва по-добро време, в което хората ще формират нови ценности. Но предупреждава, че злото ще предизвика разрушения и военно противопоставяне, преди да си отиде.

Остава да се надяваме, че предсказанията му няма да се сбъднат. И че желанията, които всеки си е намислил за 22 февруари, ще се сбъднат.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК