ГОРЕЩО
ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ! Разбра се коя е студентката, загинала в ада край Бобов дол (СНИМКИ)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
ДВЕ ЖЕНИ НА РЪБА НА НЕРВНА КРИЗА! Козилата и Асен Василев стягат селфита за Тик-Ток (КУЛТОВО ВИДЕО)
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Съдия Дечев се отведе по делото срещу Петков и Божанов. Жандармерия продължава да пази Александър Йоловски и семейството му. Бившият министър пред ПИК: Надявам се на справедливост (СНИМКИ/ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Две трети от свинското месо, което е в магазините в страната, е вносно и обработено по различни технологии, за да има добър търговски вид и да изглежда прясно. Това каза пред БНР председателят на Асоциацията на свиневъдите Добрин Папазов.
препоръчано
Според Папазов голяма част от месото се внася незаконно. Идват при нас обработвани с химически продукти, дали със солеви разтвори, дали газови среди, за да се съхрани по-дълго месото свежо, да има цвят, да има търговски вид.
Мислят, че може да се съхранява и да се предлага във вид на прясно. Ние си плащаме вода. То всички сме свидетели как като сложим месото на скарата, се разтича отвсякъде, заяви той.


