ГОРЕЩО
ПРЕКРАСНО ВЕЛИКДЕНСКО ВРЕМЕ! Слънчево ще бъде в цялата страна - температурите ще скочат до 23 градуса
САМО В ПИК И "РЕТРО": Жестока трагедия в семейството на Чирков (СНИМКИ)
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
Великден е! Христос Воскресе!
Александър Симов гневен: Никога не съм смятал, че Елена Ѝончева може да направи това политическо предателство - не съм изненадан, а потресен
Последвайте ни в Google News Showcase
Две трети от свинското месо, което е в магазините в страната, е вносно и обработено по различни технологии, за да има добър търговски вид и да изглежда прясно. Това каза пред БНР председателят на Асоциацията на свиневъдите Добрин Папазов.
препоръчано
Според Папазов голяма част от месото се внася незаконно. Идват при нас обработвани с химически продукти, дали със солеви разтвори, дали газови среди, за да се съхрани по-дълго месото свежо, да има цвят, да има търговски вид.
Мислят, че може да се съхранява и да се предлага във вид на прясно. Ние си плащаме вода. То всички сме свидетели как като сложим месото на скарата, се разтича отвсякъде, заяви той.