247 проверки са направени за спазване на здравните разпоредби в Търговище

Региони

247 проверки са направени за спазване на здравните разпоредби в Търговище

3500
на 07.04.2020
247 проверки са направени за спазване на здравните разпоредби в Търговище
Автор:   ПИК

В област Търговище са извършени 247 проверки в обществени обекти и предприятия за спазване разпоредбите на здравните власти.

препоръчано

В периода 31 март - 3 април са направени 69 предписания с превантивна цел на собственици на обектите за строго спазване на дезинфекционния режим, набавяне на биоцидни препарати разрешени от МЗ, предпазни лични средства, предотвратяване струпването на хора вътре и отвън на обектите, информират от Регионалната здравна инспекция /РЗИ/.

Проверени са своевременно четири сигнала, подадени на тел.112. Провеждат се консултации по телефон и на място в Инспекцията на заинтересовани граждани и лица, стопанисващи обекти с обществено предназначение.

Всички проверки се извършват съвместно със служители на МВР без ограничение на времевия интервал в работно и извън работно време и почивни дни, допълват от здравната инспекцията.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това