2700 първолаци влизат в клас в училищата в област Благоевград

Образование

2700 първолаци влизат в клас в училищата в област Благоевград

5599
на 15.09.2019
2700 първолаци влизат в клас в училищата в област Благоевград
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Около 2700 ще бъдат първокласниците в област Благоевград през новата учебна година, каза Методи Попов, който е началник на отдел „Инспектиране и организационно-методическа дейност“ към местното Регионално управление на образованието. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Попов отбеляза, че към момента не може да се даде точна цифра, тъй като все още продължава да постъпва информация от учебните заведения.

Във връзка с това дали някъде се очертава да има проблеми, които да възпрепятстват началото на учебната година и образователния процес, Попов заяви, че е създадена необходимата организация, за да не се стига до подобни проблеми.

"Ремонти в училищата текат и в момента. Някои от тях са свързани със саниране на сгради, други с изграждане на спортни съоръжения. На места се правят освежаващи ремонти. Някои от тях ще продължат и след откриването на учебната година на 16 септември, но всички директори уверяват, че това няма да затрудни учебния процес“, каза още Попов, цитиран от "Фокус".

Той коментира и, че са създадени всички необходими условия и ще бъдат приложени мерки, така че да няма проблем по време на часовете, както и за да се гарантира живота и здравето на децата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV! ПРЕДИЗБОРНИ СТРАСТИ: ППДБ обвиниха ГЕРБ за спрените плащания по ПВУ (ВИДЕО) ПИК TV! ПРЕДИЗБОРНИ СТРАСТИ: ППДБ обвиниха ГЕРБ за спрените плащания по ПВУ (ВИДЕО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК