3 страховити кримки, които разхлаждат в жегите

КУЛТУРА

3 страховити кримки, които разхлаждат в жегите

5081
на 04.08.2022
3 страховити кримки, които разхлаждат в жегите
Автор:   ПИК

В разгара на лятото, когато всеки търси сянка и прохлада в горещините, издателство „Милениум“ препоръчва три „смразяващи“ четива – криминалните класики „Градината на пеперудите“ от Дот Хъчинсън, „Зодиакалните убийства“ от Шимада Соджи и „Убийствен ум“ от Майк Оумър.

препоръчано

И трите са първокласни трилъри от три различни точки на света – Америка, Япония и Израел. Всяка от тези книги е бестселър и се радва на многобройни награди и отличия в жанра си. Защото всяко от четивата отправя по едно истинско интелектуално предизвикателство към читателя: да открие какво се крие зад привидното, къде е дефектната брънка в престъплението, как може да се предвиди и предотврати следващият ход на безмилостния убиец.

Сюжетите са тъй завладяващи, че дори няма да усетите кога дневната жега е преминала във вечерен хлад, обещават от издателството, и няма да оставите книгата, докато не отгърнете и последната страница. Заради невероятния читателски интерес заглавията на Дот Хъчинсън и на Майк Оумър имат продължения и са филмирани, а книгата на Шимада Соджи е обявена от сп. "Бунгейшунджу" за „най-добрия криминален роман на японски за всички времена“. 

Ако в момента сте на почивка в морската ни столица пък, можете да откриете трите бестселъра и в шатра №11 на Алея на книгата във Варна, която продължава до 7 август.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06, на e-mail: [email protected] или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92 и във фирмената книжарница „Милениум“ на адрес ул. „Цар Шишман“ №18.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Три правила за горещ телефонен секс Три правила за горещ телефонен секс
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Властта бори водната криза в Своге със спешни мерки - пренасочват вода от Петрохан (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Властта бори водната криза в Своге със спешни мерки - пренасочват вода от Петрохан (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това