300 бона кръвнина искат за убийството на Жоро Плъха

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
Темида

300 бона кръвнина искат за убийството на Жоро Плъха

8587
на 19.03.2019
300 бона кръвнина искат за убийството на Жоро Плъха
Автор:   ПИК

Граждански искове в размер на по 150 хил. лева предявиха родителите на застреляния Георги Джевизов - Здравка Атанасова и Димитър Джевизов. Мъжът, с прякор Плъха, беше застрелян от рентгенолога Иван Димитров миналия март, след като опитал да обере дома му, съобщава "Марица".

препоръчано

Предстои съдът да реши дали ще конституира родителите на Плъха като граждански ищци. Това обаче ще стане ясно на 13 май, тъй като делото беше отложено за тази дата. Причината е, че Надежда Стоева - жената, която живеела на съпружески начала с Плъха, не е била уведомена за заседанието по делото и не присъстваше в съдебната зала.

По данни на прокуратурата тя е набавила наркотици на мъжа си Жоро, който е отишъл надрусан в дома на д-р Димитров.

Сподели:
Бомба x
Ето какви храни трябва да избягвате по зодии Ето какви храни трябва да избягвате по зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това