3000 души в Чехия протестираха срещу приемането на бежанци

ЧАС ПИК

3000 души в Чехия протестираха срещу приемането на бежанци

4719
на 28.10.2015
3000 души в Чехия протестираха срещу приемането на бежанци
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В Чехия над 3000 души участваха в протестни акции срещу плановете на ЕС за приемането на бежанци. 

Най-големите от тях се проведоха в Прага, Бърно, Острава, Усти-над-Лабем и Либерец. Най-многолюден бе митингът в Бърно, където се събраха около 1500 души.

препоръчано

В Прага бе извикат специална полицейска част за предотвратяване на евентуални стълкновения. За да не се стигне до тях, силите на реда разделиха противниците от ляворадикалните привърженици за приемането на бежанци.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК