Вход
София
Времето в София 20 o C

4 ретроградни планети през август – какво да очаквате?

4 ретроградни планети през август – какво да очаквате?

на 10.08.2020
14176
0
4 ретроградни планети през август – какво да очаквате?
Автор: ПИК
10.08.2020
0
14176

Астрологията винаги може да помогне и да обясни какво наистина се случва в живота ни. Всеки път, когато имате почивен ден или нещата, които обикновено протичат гладко, се провалят или пък са изпълнени с конфликтни ситуации, вие се чудите дали звездите не са ви се разсърдили. Най-вероятно има транзит, който ще ви позволи да разберете по-добре как се чувствате и какво се случва около вас, пише тялото.бг.

Ако напоследък имате чувството, че нещо не е наред с вас или пък всичко се случва наопаки, най-вероятно се надявате този лош период да приключи скоро. Тогава ви е важно да знаете кои планети са ретроградни през август, особено след тежкия месец юли.

Добрата новина е, че поне в астрологията имате късмет. Нито една вътрешна планета няма да навлезе в ретроградния си период този месец. Това изключва Марс, Венера и Меркурий. За съжаление, остават още четири планети, които ще бъдат ретроградни. Това са Уран, Юпитер, Сатурн и Плутон.

Числото четири може да ви изплаши, но всъщност положението не е толкова зле. Тъй като планетите са външни, може дори да не усетите тяхната ретроградна фаза. В действителност дори може да се насладите на тези периоди. Когато една планета е ретроградна, част от нейната сила се понижава и енергията ѝ се обръща навътре вместо навън.

Тъй като тези планети са склонни да създават хаос и да се променят, техните ретроградни периоди могат да се считат за пробив от целия им цикъл. Това обаче не означава, че те няма да окажат дълбоко влияние върху живота ви.

Ето какво да очаквате от тези четири ретроградни периода

Ретрограден Уран

Единственият ретрограден период, който започва през август, е този на Уран. Това е планетата на нередовни промени и индивидуалност. Тя ще навлезе в ретроградна фаза на 15 август и тогава може да почувствате бърза промяна в себе си. Този период е свързан с това да бъдете себе си и да слушате собствения си глас.

Уран ще остане ретрограден до 13 януари 2021 година и това е добър период, в който да възвърнете своята независимост и да преследвате целите си.

Ретрограден Юпитер

Юпитер – планетата на растежа, снизхождението и приключенията – навлезе в ретрограден период на 14 май. Оттогава може би сте забелязали, че светът сякаш върви малко по-бавно и се наслаждава на времето. Това е така, защото Юпитер е извън нормалното си състояние, обръщайки енергията си навътре.

Сега е моментът да се съсредоточите върху личното усъвършенстване и еволюцията си. Вместо да чакате светът да ви извади от комфортната ви зона, вие сами трябва да го направите. Помогнете си да израснете и да създадете нещо от нулата.

Ретрограден Сатурн

Това е планетата на кармата, последствията и ограниченията. Нейната ретроградна фаза не е толкова страшна, колкото звучи. Сатурн започна този период на 11 май и ще остане в него до 29 септември. Обикновено тази планета създава граници и правила, но по време на ретроградния период ще получите почивка от тези ѝ ефекти.

През това време ще се научите как да си създадете собствени граници и правила, които ще действат във ваша полза. Прекарайте този период, задълбавайки се в себе си.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 17381
архив

Блондинка държи главата си над включена печка. Приятелката й я пита: - Защо си се навела над тази печка? - Защото бях посъветвана да си опичам ума!

няма нови новини
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
сега
2384
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Премиерът Борисов: В условията на пандемия светът повече от всякога се нуждае от ООН като морален лидер (ВИДЕО)
x
Има ли ползи от несериозната връзка
x