4000 винетки за паркиране в София изтичат

Животът днес

4000 винетки за паркиране в София изтичат

4768
на 28.09.2017
4000 винетки за паркиране в София изтичат
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

4000 винетки за паркиране в платените зони в София изтичат. Столичани имат няколко дни до началото на октомври. Тогава е крайният срок за подновяване на стикерите, с които си плащат синя и зелена зона в града. Това съобщи директорът на Центъра за градска мобилност Христиан Петров.

препоръчано

По думите му около 3000 са подновените винетки до момента, като още 1000 души се очаква да получат новия стикер. Шефът на ЦГМ заяви, че пунктовете за подновяване ще работят и през уикенда. „Издаването на винетен стикер е по-скоро удобство за хората, които живеят в този район. Но има хора, които злоупотребяват с това нещо“, коментира Христиан Петров. Основните данни, необходими за издаването на винетка, е постоянен адрес, който е посочен на личната карта. 150 лв. е цената на винетния стикер за една година.

„Документите могат да се подадат и онлайн. Процедурата е улеснена“, коментира още директорът на ЦГМ пред БНТ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК